به گزارش ميراث آريا(chtn)، «فرهاد اقطار» در خصوص تعداد کمپ‌هاي ترک اعتياد تحت نظارت سازمان بهزيستي، گفت: آمارهاي سازمان بهزيستي هر ۶ ماه يکبار منتشر مي‌شود، اما آمار تا پايان سال ۸۹ نشان مي‌دهد که ۲۰۴ کمپ تحت نظارت سازمان بهزيستي فعاليت مي‌کنند که اين آمار قطعا در سال ۹۰ افزايش نيز داشته است.

به گفته اين مسوول، حدود هزار کمپ غيرمجاز ترک اعتياد در کشور وجود دارد که بدون مجوز سازمان بهزيستي فعاليت مي‌کنند و اين سازمان با شناسايي آن‌ها و معرفي به نيروي انتظامي تلاش مي‌کند تا از فعاليت آن‌ها جلوگيري کند.

به گفته سرپرست دفتر مداخله و بازتواني سازمان بهزيستي، در حال حاضر بيشتر افراد در جامعه تمام مراکز درمان اجتماعي را به عنوان «کمپ» مي‌شناسند که اين اصطلاح صحيحي نيست.

«اقطار» افزود: مراکز ترک اعتياد بيشتر به صورت مراکز اقامتي ميان‌مدت هستند که افراد در زمان‌هاي بلندمدت ۶ ماهه و کوتاه مدت ۱۵ روزه به آنجا مراجعه مي‌کنند.

او با بيان اينکه کمپ‌هايي که به نام اجباري خوانده مي‌شوند داراي مجوز نيستند، تصريح‌کرد: برخي خانواده‌ها، براي درمان اجباري، معتادان را به مراجعه به اين کمپ‌ها مجبور مي‌کنند اما به جرات مي‌توان گفت که روش‌هاي اين کمپ‌ها نه تنها باعث درمان فرد معتاد نمي‌شود بلکه مشکلات فراواني را براي او فراهم مي‌آورد.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 139005264